ANTI LIE: детектори брехні по франчайзингу

П'ятниця
07.10.2011
Компанія, яка надає послуги з перевірки працівників на добросовісність, відкриє по франчайзингу офіси у регіонах країни
 

Компанія ANTI LIE була заснована в 2008 році в м.Кривому Розі. "Діяльність компанії розпочалася в розпал фінансово-економічної кризи. В цей період спостерігалося різке посилення криміногенної обстановки у всіх сферах господарської діяльності, - розповів порталу Franchising.ua співзасновник компанії ANTI LIE Ілля Алексанкін. - Саме тоді ми почали пропонувати підприємствам різних форм власності, від величезних холдингів до невеликих компаній та приватних осіб, свої послуги з перевірки працівників на детекторі брехні". Зараз компанія вирішила розвиватися по франчайзингу.

"Спочатку стратегією розвитку компанії було передбачено відкриття протягом перших 5 років філій у семи стратегічних регіонах України: Київському, Харківському, Донецькому, Львівському, Одеському, Дніпропетровському та Запорізькому, - розповідає Ілля Алексанкін. - Але через те, що наші клієнти (ФПГ, холдинги, корпорації) вимагали вирішення поставлених перед компанією ANTI LIE завдань у різних регіонах України, виникла гостра необхідність у відкритті таких представництв вже сьогодні".

Для надання послуг клієнтам ANTI LIE використовує сертифіковані поліграфи (детектори брехні) американського та російського виробництва. Поліграф має сім основних каналів для отримання інформації: датчик верхнього дихання, датчик нижнього дихання, фотоплетізмограф, датчик шкірно-гальванічної реакції, датчик артеріального (кровоносної) тиску, датчик тремору, датчик мікрофон, датчик психологічна складова. Інформації, отриманої зі всіх датчиків, достатньо для встановлення справжньої картини події.

На сьогодні компанією активно ведуться переговори з потенційними франчайзі. Перші франчайзингові відділення компанії відкриються в кінці 2011 року, оскільки процес підготовки спеціалістів та відкриття представництва займає від двох до трьох місяців.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію