Mortimer English Club розширяється

П'ятниця
30.09.2011
Цієї осені мережа поповниться двома франчайзинговими закладами в Києві
 

Компанія Mortimer English Club вже другий рік, як вийшла на український ринок. Перші два заклади мережі успішно працюють в Києві. Розвиток франчайзингу компанії також продовжується у столиці. В кінці жовтня в Соломенському районі міста відкриється вже третя школа Mortimer English Club. Викладачі цього закладу вже пройшли тренінги з методики та програм навчання мережі, приміщення готове, залишилися останні штрихи до відкриття. А вже в середині листопаду наступна школа за концепцією Мортімер почне працювати в Шевченківському районі.

"Mortimer English Club має досить гнучку франчайзингову концепцію, тому у наших партнерів завжди є вибір: відкривати бізнес "з нуля" або використовувати успішну методику викладання англійської мови у вже діючому дитячому закладі, - розповіла порталу Franchising.ua Інна Азарова, Мастер Партнер мережі центрів англійської мови Mortimer English Club в Україні. - Так, франчайзі з Шевченківського району є власником приватного дитячого закладу, котрий в Києві працює вже два роки. Цей навчальний центр вже завоював собі добру репутацію, і тепер вирішив забезпечити своїх клієнтів ще одним якісним продуктом - методикою та програмами викладання англійської від Мортімер".

Міжнародна мережа шкіл англійської мови Mortimer English Club на сьогодні об'єднує більше ніж 300 центрів у 20 країнах світу. Концепції викладання, яка використовується компанією, уже понад 20 років, франчайзингова пропозиція діє з 1999.