Scorini сімейна перевершила сподівання

П'ятниця
23.09.2011
Відвідуваність закладу виявилася на 30% більшою від запланованої
 

На початку року у мережі Scorini з'явився новий формат - "Scorini сімейна". Цей заклад об'єднав у собі особливості кав'ярні та піцерії. Перша точка відкрилася в Житомирі, наступна - в Києві. В столиці точка торговельної марки - парна, тобто піцерія та кав'ярня, які знаходяться в ТЦ, розташовані одна біля одної, але в обидва заклади існує окремий вхід. Як розповів порталу Franchising.ua власник концепції Scorini Констянтин Корольков, кількість відвідувачів обох закладів перевищила всі сподівання. З моменту відкриття Scorini сімейна обслужила на 30% більше клієнтів, ніж планувала. Саме тому цей формат і надалі просуватиметься по франчайзингу. Найближчим часом з'являться ще 4 нових заклади Scorini сімейної. Відкриття відбудуться в Сумах, Гайсингу, Севастополі та Чернівцях. Крім франчайзингових точок, компанія планує також відкрити одну власну у Херсоні.

"Scorini сімейна - це заклад, в якому ми залишили все найкраще із кав'ярні: 40 напоїв на основі еспрессо, 35 видів чаїв, безалкогольні коктелі, молочні коктелі та алкоголь, а також, додали страви італійської кухні: традиційну італійську пасту, піцу, салати, - розповідає Констянтин Корольков. - Оскільки заклад користується зараз великою популярністю серед відвідувачів, ми плануємо його інтенсивний розвиток по франчайзингу".

На сьогодні мережа Scorini об'єднує 11 точок Scorini Caffe Punto, 7 Scorini Espresso Bar та дві Scorini сімейних. Головний акцент компанія робить на останні два формати.


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015