Єврохата: тимчасове скорочення

Вівторок
09.08.2011
З дев’яти франчайзингових закладів мережі функціонують чотири
 

На умовах франчайзингу сьогодні працюють два ресторани в Одесі та по одному в Кіровограді й у Луганську. "Головною причиною тимчасового припинення роботи франчайзингових підприємств, безумовно, була криза, яка помітно вплинула на кількість відвідувачів будь-яких ресторанів, а також на покупну спроможність населення. На прохання орендарів знизити плату за приміщення орендодавці не погодились, а деякі з них намагались її підвищити, - розповідає представник компанії Олександр Фіщенко. – Але на сьогоднішній день ситуація поступово нормалізується і стабілізується. І, як наслідок, вже готуються до відкриття декілька франчайзингових ресторанів швидкого харчування "Єврохата" в різних містах України".

Перший ресторан "Єврохата" запрацював у Києві в 2004 року. Франчайзингова пропозиція компанії з'явилася в 2007 році. На сьогоднішній день мережа налічує 15 власних та 4 франчайзингових заклади. "Єврохата" - це фаст-фуд українського формату. Згідно з концепцією компанії відвідувачі обслуговуються самостійно, але технологічний процес приготування і кількість пропонованих страв такі ж, як і в звичайному ресторані. Меню закладів мережі представлено українською та європейською кухнею. Загальна кількість пропонованих страв налічує понад дві сотні найменувань.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015