На умовах франчайзингу сьогодні працюють два ресторани в Одесі та по одному в Кіровограді й у Луганську. "Головною причиною тимчасового припинення роботи франчайзингових підприємств, безумовно, була криза, яка помітно вплинула на кількість відвідувачів будь-яких ресторанів, а також на покупну спроможність населення. На прохання орендарів знизити плату за приміщення орендодавці не погодились, а деякі з них намагались її підвищити, - розповідає представник компанії Олександр Фіщенко. – Але на сьогоднішній день ситуація поступово нормалізується і стабілізується. І, як наслідок, вже готуються до відкриття декілька франчайзингових ресторанів швидкого харчування "Єврохата" в різних містах України".
Перший ресторан "Єврохата" запрацював у Києві в 2004 року. Франчайзингова пропозиція компанії з'явилася в 2007 році. На сьогоднішній день мережа налічує 15 власних та 4 франчайзингових заклади. "Єврохата" - це фаст-фуд українського формату. Згідно з концепцією компанії відвідувачі обслуговуються самостійно, але технологічний процес приготування і кількість пропонованих страв такі ж, як і в звичайному ресторані. Меню закладів мережі представлено українською та європейською кухнею. Загальна кількість пропонованих страв налічує понад дві сотні найменувань.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Шаблон листа, який допоможе попросити про знижку чи припинення оплати оренди
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Тест на підприємництво
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...