Понеділок
01.08.2011
Перша франчайзингова точка компанії з’явилася в Харкові
 

Компанія "BREEZE Azmet" розвиває мережу торговельних точок з продажу товарів для здоров'я та краси. Головним продуктом торговельної марки є однойменні стимулятори зору. Особливість цих приладів для покращення зору полягає в тому, що серед подібної продукції вони єдині зареєстровані Міністерством Охорони Здоров'я України як медична техніка, що має лікувальний ефект. Сертифікувати продукцію вдалося завдяки налагодженій співпраці з медичними закладами. Коли BREEZE Azmet тільки вийшла на український ринок, компанія надала пристрої у користування кільком клінікам, які за два-три місяці повинні були зробити звіт про ефективність їх лікувальної дії. Після проведення клінічних досліджень, які принесли хороші результати, МОЗ визнало та зареєструвало продукцію.

BREEZE Azmet з 2004 році на українському ринку. Франчайзингова пропозиція з'явилася 2 місяці тому. Зараз до складу мережі входять 6 власних точок та одна франчайзингова. Перша франчайзингова точка нещодавно відкрилася у місті Харкові в ТЦ "Континент".

"Ми готові до співпраці у будь-якому місті, окрім Дніпропетровську та Запоріжжя, - розповідає комерційний директор компанії BREEZE Azmet Валерій Березняк. - Там ми розвиватимемо мережу за рахунок власних відділень. Одна з умов співпраці з франчайзі - це відкриття точок в містах з кількістю населення не менше 500 тис. Проте менші міста ми також не відкидаємо".

Компанія планує відкривати до 5 торгових точок в одному місті. Їхня кількість залежить від розвитку інфраструктури торговельних центрів. Так, у Донецьку, наприклад, існує лише 3 ТЦ, в яких можна розмістити подібні острівки з продукцією. Відповідно, й кількість точок в цьому місті буде невелика. В Києві ця цифра може сягнути 10.

"Наше найперше завдання - відкриття точок в обласних центрах та мегаполісах. Коли ця ніша буде заповнена - звернемося і до невеликих міст, - коментує Валерій Березняк. - Ми не обмежуємо себе в показниках. Чим більше відділень відкриємо - тим краще. Наші можливості дозволяють нам співпрацювати з будь-якою кількістю франчайзі: як із двадцятьма, так і з сотнею".