Четвер
14.07.2011
У планах на найближчі декілька років покрити мережею всі міста країни з населенням від 100 тис. осіб
 

Цього року франчайзингова мережа VIANOR в нашій країні досягла позначки 100. До кінця 2011 року Nokian Tyres України має намір збільшити Vianor до 120 шинних центрів.

"Але це не межа, - говорить директор компанії Nokian Tyres Україна Ігор Богданов. - В наших планах на найближчі кілька років збільшити мережу до 200-250 шинних центрів, покривши всі міста країни з населенням 100 тис. чоловік і вище. Відповідно, у великих містах і містах-мільйонниках кількість шинних центрів має збільшуватися пропорційно".

Nokian Tyres - найбільший виробник шин в Північній Європі і один зі світових лідерів цієї галузі за рівнем доходів. Компанія займається розробкою і виробництвом літніх і зимових шин для легкових автомобілів, а також шин для різної важкої техніки.

Компанії Nokian Tyres належить VIANOR - спеціалізована мережа шинних центрів, що успішно діє в 20 країнах (Європа, Росія, Україна, Казахстан, США та ін.) Зараз міжнародна мережа VIANOR об'єднує 792 шинних центра, 620 з яких працюють на умовах франчайзингу.