П'ятниця
01.07.2011
Разом із знімальною групою "Сніданку з 1+1" компанія готує телевізійний проект про дитячі автокрісла
 

Мережа спеціалізованих магазинів з продажу дитячих автокрісел та аксесуарів для безпеки та комфорту дитини в автомобілі "АВТОПАПА" активно розширюється на умовах франчайзингу. За останні кілька місяців мережа значно розрослася на Заході. Було відкрито п'ять точок в Хмельницьку, дві точки в Тернополі та відділення у Вінниці та Чернівцях. Почав працювати мобільний шоурум у Харкові.

"Дитячі автокрісла – це специфічний товар, до наявності якого потрібно звикнути. Тому зараз ми досить серйозно працюємо над розвитком бренду та розширенням знань батьків-автомобілістів. - стверджує Світлана Кучер, директор з маркетингу компанії "Автопапа".- Разом із "Сніданком з 1+1" ми знімаємо телевізійний проект про те, як правильно використовувати дитячі автокрісла та готуємо ексклюзивний матеріал про виробництво дитячих автокрісел і їхню перевірку в незалежній тестовій лабораторії в Німеччині. Ми не лише розвиваємо та популяризуємо наш бренд, але й намагаємось створити в Україні культуру використання дитячих автокрісел, так, як це є у Європі та у всьому світі."

Зараз мережа магазинів автокрісел ТМ "АВТОПАПА" налічує тринадцять точок, дванадцять з яких функціонують на умовах франчайзингу.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності