У FitCurves вже 100 тисяч клієнтів

Четвер
02.06.2011
Мережа FitCurves в Україні і Росії налічує вже 100 клубів, їх відвідує більше 100 тисяч жінок
 

Одна з найбільших франчайзингових мереж фітнес-клубів у світі - FitCurves - стала найбільшою мережею і в Україні. Зараз на території нашої країни працює 93 точки. Крім того, у минулому році в жовтні FitCurves почала роботу в Росії, клуби відразу відкрилися в трьох містах - Казань, Нижній Новгород, Челябінськ. Зараз там налічується 7 клубів, вже цієї осені відкриються ще 30.

"Більше 100 тисяч жінок України та Росії стали членами наших клубів і більше 34 тисяч щотижня відвідують тренування і набувають звички вести здоровий спосіб життя, - розповідає майстер-франчайзі FitCurves в Україні та Росії Світлана Співакова. - Тільки за минулий рік до нас приєдналося понад 30 000 жінок".

Клієнти мають можливість відвідувати тренування в 35 містах України та 7 містах Росії. Причому в нашій країні це як центральні міста, так і районні, як Кам'янець-Подільський, Сєвєродонецьк, Макіївка, Слов'янськ, Бровари, Бориспіль, Краматорськ, Бердянськ та ін.

Восени цього року нові клуби будуть відкриті в Сімферополі, Чернігові, Кривому Розі, Кіровограді, Херсоні, Луцьку, Рівному - містах, де до цього мережа представлена ​​не була. У Росії FitCurves почне роботу ще в 15 містах. Всього до кінця року заплановано близько 70 відкриттів: 30 клубів в Україні, 35 у Росії, а також перші клуби в Білорусії.

"Гарним показником розвитку мережі для нас є те, що наші власники франшизи, повернувши в короткі терміни всі інвестиції, відкривають наступні клуби. - розповідає Світлана Співакова. - Таким чином багато з них вже володіють від двох до чотирьох клубів, плануючи свій подальший розвиток у Росії і Білорусії. Не можу не підкреслити той факт, що за три роки розвитку мережі FitCurves, жоден клуб не закрився через банкрутство або фінансові труднощі, що є дуже гарним показником стабільної роботи кожного власника та його команди.

Ми побудували сильну команду топ-менеджерів з успішних власників клубів, що дозволяє в короткі терміни готувати до відкриття велика кількість клубів FitCurves, також супроводжувати клуби, що вже працюють, постійно навчати, розвивати і підтримувати власників, менеджерів і фахівців усередині клубів".

Влітку 2011 FitCurves запускає нову програму тренувань, яка буде наповнена максимально емоціями і натхненням, з елементами екзотичних танців і новими видами аеробних і силових навантажень. У компанії впевнені, що це дозволить FitCurves швидко зайняти ще одну вільну нішу на українському і російському просторі фітнес-послуг.