Середа
01.06.2011
Ресторан Subway, що відкрився нещодавно, став 100-ю точкою мережі в Москві та 200-ю у Росії
 

Мережа Subway повідомила про відкриття свого 200-го ресторану в Росії і 100-го ресторану в Москві. У планах компанії - відкрити ще 800 ресторанів в Росії до 2015 року.

Двохсотий ресторан був відкритий 27 квітня в Москві майже рівно через рік після оголошення про відкриття сотого ресторану. Він розташований на площі Пречистенских воріт. Ресторан був відкритий Євгеном Руденко, який є франчайзі Subway вже більше 3 років і це його двадцять четвертий ресторан, відкритий в Москві.

Марк Кредо, регіональний директор Subway в Європі зазначив, що Росія стала 4-ою країною в Європі після Великобританії, Німеччини і Франції і 13-ою країною в світі, хто приєднався до клубу "200 ресторанів" Subway. У Москві більше ресторанів мережі, ніж у будь-якому іншому місті Європи, за винятком Лондона.

На сьогодні в 98 країнах світу працює 34,6 тис. франчайзингових закладу SUBWAY. В Україні мережа поки що не представлена.


найчайтіше читане

ТНК важко із франчайзингом /09.03.2010

Через недосконалість законодавства компанія віддає зараз перевагу розвитку власної мережі

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015