Ріжок-Пиріжок - новинка у стріт-фуді

Понеділок
23.05.2011
Піца у формі ріжка налаштована на підкорення українського ринку
 

Вже близько року працює на українському ринку нова концепція в сфері стріт-фуду "Ріжок-Пиріжок" На сьогоднішній день вже п'ять точок є в Києві, три в Одесі, планується запуск трьох точок в столиці, п'яти точок в Іллічівську та розвиток мережі на Кримському узбережжі.

Піцу у формі конуса придумав американець Есс Джозеф у 1983 році. Двадцять років по тому нью-йоркський кулінар Нір Адар запатентував технологію виробництва такої піци і запропонував її своєму знайомому Россано Босколо, співвласникові італійської корпорації Boscolo Group.

Новинка, яка викликала переполох на ринку фаст-фуду, з вигляду не має нічого спільного з традиційною італійської піцою. Конусна піца являє собою маленький, 15 сантиметрів у висоту, ріжок з тіста з різними начинками всередині.

"Конус з начинкою - це новий шлях розвитку для італійської кухні, що дозволяє залучити до себе покупців, яким хочеться перекусити на ходу, - розповідає Леонід Дорош, директор з розвитку мережі "Ріжок-Пиріжок". - Звичайну піцу їсти незручно - можуть впасти помідори або оливки, а з конуса нічого не проллється і не розсиплеться на одяг. Інші італійські страви теж не дозволяють швидко поїсти на вулиці, не заходячи в кафе. Конус фактично відкрив новий напрямок на ринку, тому і бум навколо нової геометрії піци цілком логічний".

Основний формат в мережі "Ріжок-Пиріжок" - кіоски на вулицях міста, можливий варіант пересувного візка, також практикується розташування в торговельних і бізнес-центрах, а також розширення асортименту вже працюючих закладів громадського харчування.

"До кінця року ми плануємо охопити мережею "Ріжок-Пиріжок" 5-7 міст України, також дуже активно працюємо в напрямку Кримського узбережжя. Набравшись досвіду роботи власних точок, зараз акцент будемо робити на франчайзинг", - розповідає Леонід Дорош.


найчайтіше читане

ТНК важко із франчайзингом /09.03.2010

Через недосконалість законодавства компанія віддає зараз перевагу розвитку власної мережі

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Франшиза - що це? /11.11.2009

Омонімія терміну франшиза зі сфери страхування та зі сфери підприємницької дільності іноді вносить деякі непорозуміння

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Бізнес на селі: норкова ферма /13.03.2012

Наскільки прибутковим є виробництво хутра в Україні?

популярне на форумі

форнетти

Прочитала отзывы и удивилась! Я давно работаю с Форнетти, купила франшизу и стала за прилавок......

124 коментар
остання 21.07.2015
Кофейный бархат: мобильный кофе в стрит-фуде

Новая тема, это всегда интересно!!! Желаю всем успехов!!!

1 коментар
остання 09.09.2013
форнетти

привіт всім!ви тут про форнетті а я вам про Чудо-піч розкажу правдиву історію..так вот 2011 року...

124 коментар
остання 08.04.2013
форнетти

Здравствуйте. ДОНЕЦК. Предлагаем стаканчики, салфетки и сахар по ОЧЕНЬ низким ценам. К примеру,...

124 коментар
остання 08.02.2013
форнетти

Не советую Форнетти. Уже пол года не могу получить обратно деньги за возврат печей. Звонил, писал...

124 коментар
остання 16.10.2012
форнетти

куплю готовый бизнес форнетти у хозяина. г.Киев 0675005588

124 коментар
остання 20.08.2012
форнетти

ПРОДАЮ ОБЛАДНАННЯ ФОРНЕТТІ: СТЕЛАЖІ, РЕКЛАМА, БАНЕРИ І Т.Д. 097-89-76-959 АНДРІЙ м. ДРОГОБИЧ

124 коментар
остання 17.08.2012
форнетти

как начать???? есть ли какие-то предложения для новичков???

124 коментар
остання 07.07.2012