П'ятниця
27.11.2009
Компанія "Оранж елефант Україна" планує, що наступного року мережа охопить всю територію країни
 

Одеса та Харків чекають найближчим часом на появу нових магазинів "Оранжевий слон". Це будуть вже другі торговельні точки в цих містах. У Дніпропетровську, в свою чергу, 1 грудня відкриється вже третя. Вийшовши наприкінці минулого року на український ринок, компанія розвинула франчайзингову мережу вже до 14 магазинів, які працюють в таких містах, як Київ, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Харків, Одеса, Донецьк, Маріуполь, Черкаси, Кривий Ріг, Суми та Мелітополь.

"До кінця року в нас будуть працювати вже десь 20 точок. Нові магазини Оранжевий Слон мають відкритися у Вінниці, Черкасах, Дніпропетровську, Харкові, Одесі, Херсоні - тобто достатньо багато міст, в яких ця концепція успішно працює і які зацікавлені відкрити торговельні точки. Ми плануємо охопити всю територію країни. До кінця 2010 року буде мінімум 60-70 магазинів. Але це песимістичний варіант. План максимум - 100 магазинів до кінця року", - розказав порталу Franchising.ua директор компанії "Оранж елефант Україна" Володимир Падун.

У світі зараз працюють понад 200 торговельних точок "Оранжевий слон", з них більше 160 в Росії, 45 магазинів на території СНГ та 6 у США.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію