Оранжевий слон перевиконує план

Вівторок
26.01.2010
У лютому кількість франчайзингових точок досягне вже п’ятдесяти
 

Наприкінці минулого року компанія "Оранж елефант Україна" поставила собі за мету довести кількість магазинів у 2010 до 60-70. Вже сьогодні можна сказати, що план перевиконується, адже у новий рік компанія увійшла з 40 магазинами: листопад та грудень відзначилися цілою серією відкриттів торговельних точок "Оранжевий слон" у різних містах країни. На початку лютого кількість магазинів досягне 50.

"Таке стрімке розширення - це, можна сказати, цілком нормальна на сьогоднішній день тенденція. Великий бізнес зараз не має такої динаміки, багато підприємців переходять до меншого за обсягами бізнесу. Найбільший ріст мережі в нас спостерігався у "передноворічні" місяці - жовтень, листопад, грудень, це певний "бумовий" такий період. Багато підприємців прагнуло відкритися саме у цей час, адже він найоптимальніший для того, щоб відкритися, "розкрутитися" та відпрацювати вкладені кошти - це період новорічного ажіотажу, подарунків та високої зацікавленості нашою продукцією", - розказав порталу Franchising.ua директор компанії "Оранж елефант Україна" Володимир Падун.

Такі темпи розвитку дають підстави компанії планувати вже не менше 100 магазинів до кінця поточного року. Мережа на сьогоднішній день охоплює практично всю територію країни. Магазини "Оранжевий слон" присутні у всіх містах-мільйонниках та багатьох менших, є навіть точки, що працюють у містах з населенням трохи більше 50.000 жителів. Зараз компанія більше зосереджена на розвитку Західної України: незабаром відкриватимуться магазини у Мукачево, Ужгороді, Рівному тощо. Достатньо велика кількість франчайзі "Оранжевого слона" має вже по три-чотири торговельні точки.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності