Полтавські галушки накормлять Україну

Середа
11.05.2011
Акцент у розвитку територією країни мережі закладів "Полтавські галушки" планується ставити на франчайзинг
 

Вже місяць, як працює перший франчайзинговий заклад мережі "Полтавські галушки". Як повідомив власник мережі Віталій Жученко, компанія націлена на активний розвиток саме по франчайзингу і активно веде переговори з потенційними партнерами.

Перший власний заклад під назвою "Полтавські галушки" почав роботу три роки тому. Зараз мережа об'єднує три точки, одна з яких - франчайзингова.

"Наші фірмові страви - національна українська кухня: галушки та вареники, борщ тощо. Нашою великою перевагою є цінова політика - ми ставимо такі ціни, щоб люди могли їсти у закладах "Полтавські галушки" кожного дня. Для партнера-франчайзі бонус у тому, що концепція є достатньо демократичною і не потребує супердорогих меблів та оснащення. Головні вимоги - щоб все було чисто, акуратно, красиво, стильно та, звичайно ж, смачно", - розказує пан Віталій.

Найближчим часом відкриється ще один заклад у Полтаві, йдуть переговори щодо ще декількох міст. Віталій Жученко наголошує на тому, що жодних обмежень щодо міста, в якому працюватиме майбутній франчайзинговий заклад "Полтавські галушки" немає: "У кожному місті нашої країни є потреба у водночас якісному та недорогому закладі, в якому можна було б просто смачно поїсти і не одноразово, а робити це кожного дня".


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015