Піца-ріжок здивує любителів новинок
Перший заклад компанії Wojtex під брендом Biesiadowo почало роботу в 2007 році у сусідній Польщі. Рік по тому був підписаний перший франчайзинговий договір. З тих пір мережа розширилася до 55 закладів, періодично відкриваються нові точки. Унікальний продукт - піцу-ріжок - компанія представила польському ринку в рамках мережі Crazy Piramid Pizza на початку 2010 року. Тепер можливість спробувати нові ласощі є і у наших співгромадян.
"Останнім часом до нас надходить дуже багато заявок від підприємців з України, Чехії, Ірландії, - розповідає Войцех Годунскі, власник компанії Wojtex. - Власне, ця зацікавленість і підштовхнула нас до рішення вийти на нові ринки і продавати франшизи в цих країнах. Вже ведуться переговори з першими потенційними мастер-франчайзі".
Мастер-франчайзі Crazy Piramid Pizza повинен буде відкрити перший заклад в нашій країні. Крім того, надалі він буде займатися пошуками франчайзі серед українських підприємців. Необхідна сума інвестицій для придбання мастер-франшизи - близько 50 тис. євро. Проте в обох пропозиціях франчайзингу відсутній паушальний внесок. Це стосується і партнера по країні, і майбутніх франчайзі.
Crazy Piramid Pizza цікава підприємцям своїм унікальним продуктом - конусоподібною піцою-ріжком. Ця новинка представлена як один з напрямків асортименту. Мережа буде розвиватися в трьох форматах: повноцінна піцерія, точка-причіп, також є можливість розширення асортименту у вже працюючому закладі.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Тест на підприємництво
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...