П'ятниця
29.04.2011
Зважаючи на досвід роботи пивних ресторанів мережі Belgian Beer Café в Києві та Одесі, за допомогою франчайзингу компанія буде відкривати заклади в найбільших містах країни
 

Франчайзер AB Inbev - найбільший виробник пива в Бельгії - розвиває в усьому світі мережу пивних ресторанів Belgian Beer Café. Сьогодні у світі працює понад 60 ресторанів BBC в Європі, Австралії, Нової Зеландії, ОАЕ, Японії, Китаї - загальною кількістю в 18 країнах.

В Україні працює вже чотири заклади BBC. Причому відкриті вони саме на умовах франчайзингу. Перший ресторан - Belle-Vue - відчинив свої двері відвідувачам у Києві в грудні 2001 року. Через три роки з'явився другий заклад під назвою Le Cosmopolite, в 2006 почав роботу ресторан Bon Voyage. Одеський Truobadour відкрився в 2007 році. За словами представника компанії Ервіна Хімпенса, на даний момент Україна є стратегічно важливим ринком для просування пивної продукції, враховуючи багату історію цього напою на українських землях. Саме це і стало поштовхом для розвитку франчайзингової мережі BBC в нашій країні.

"Нас цікавлять найбільші міста України, такі як Харків, Донецьк, Одеса, Дніпропетровськ, Львів і т.д", - розповідає Ервін Хімпенс. - "Також ми готові розглядати пропозиції про відкриття закладів у Києві, але тільки за умови збереження унікальності концепту" .

Заклади мережі BBC створені за зразком пивних ресторанів, що існували в Бельгії на початку ХХ століття. У залежності від будівлнеобхідну атмосферу. Більшість закладів BBC розташовані в міських центрах в будинках з "характером та історією". Однак деякі ресторани відкриті в сучасних будівлях: в готелях або ТРЦ, за умови високої видимості ресторану зовні. Що ж стосується величини - розглядаються приміщення від 120 кв м, в середньому 300-400.

Зараз найбільше заклад у світовій мережі Belgian Beer Café знаходиться в Мельбурні, Австралія і має площу 2000 кв м.


найчайтіше читане

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015