Вівторок
19.04.2011
Балтійський виробник косметики та парфумерії відкрив 50-й магазин
 

15 квітня в Ризі був відкритий 50-й фірмовий магазин АТ Dzintars. АТ Dzintars - найбільший у країнах Балтії виробник парфумерії та біокосметики. У цілому АТ Dzintars належать 50 спеціалізованих магазинів у Латвії, на умовах франчайзингу відкриті магазини в Росії, Естонії, Грузії та Україні.

"Ми дійсно раді, що АТ Dzintars вдається збільшити мережу фірмових магазинів як на Латвійському, так і на зарубіжних ринках. Наша мета - бути ближче до покупця", - розповідає Ілля Герчиков, голова правління Dzintars.

В Україні на сьогодні працює один фірмовий магазин Dzintars в Києві. Компанія націлена на розвиток франчайзингової мережі в нашій країні і шукає партнерів для співпраці.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності