П'ятниця
08.04.2011
ВАТ "Миронівський хлібопродукт" незабаром створить власну мережу фаст-фудів з курячим меню, що називатиметься "Крила"
 

Компанія "Миронівський хлібопродукт", що розвиває на території країни франчайзингову мережу "Наша Ряба", найближчим часом матиме ще й власні заклади громадського харчування. Це буде мережа фаст-фудів зі стравами з курячого м'яса. Називатимуться ресторани "Крила". Про це розказав співвласник компанії Юрій Косюк в інтерв'ю "Инвестгазете". Він також зазначив, що спочатку розважував купівлю франшизи якогось відомого бренду у галузі громадського харчування, проте потім вирішив створювати власну мережу і власний бренд.

"Миронівський хлібопродукт" є найбільшим в Україні виробником курятини і працює на агропромисловому ринку України з 1995 року, франчайзингову мережу фірмових торгових точок розвиває з 2002-го. МХП виробляє куряче м'ясо під ТМ "Наша ряба", м'ясні напівфабрикати під ТМ "Легко", делікатесне яловиче м'ясо під ТМ "Сертифікований Ангус" і делікатесну гусячу печінку під ТМ "Фуа Гра". У фірмових торговельних точках, представлена продукція ТМ "Наша Ряба" і асортимент інших торгових марок, що належать компанії.

МХП активно використовує франчайзинг для розвитку мережі. На сьогодні на території країни налічується вже більше 2,5 тис. франчайзингових фірмових торгових точок, мережею охоплені всі регіони країни, торговельні точки працюють навіть у невеликих населених пунктах.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015