Віденські булочки задоволені розвитком

Середа
06.04.2011
Мережа бекерай "Віденські булочки" налічує вже 17 закладів, компанія має великі плани щодо розвитку на цей рік
 

До кінця місяця мережа "Віденські булочки" налічуватиме вже 17 закладів - 7 власних та 10 франчайзингових. Сьогодні, 6 квітня, відбулося відкриття нового бекерай в Києві на вулиці Червоноармійській, днями почне роботу ще один заклад на вулиці Малій Житомирській. У найближчих планах - бекерай в Сумах до кінця квітня, у травні - дві точки формату невеликої булочної в Ялті та Гурзуфі.

"Я можу відзначити, що розвиваємось ми дуже інтенсивно", - розповідає Анна Островська, директор ТОВ "Віденські булочки". - "Незважаючи на кризу і закриття закладів інших мереж, ми продовжуємо активно розширювати і власну, і франчайзингову мережу. Все це говорить про те, що бізнес бекерай "Віденські булочки" успішний і прибутковий, а також затребуваний на ринку України. До кінця року в планах розширити власну мережу до 10 закладів і відкрити 15 франчайзингових точок різних форматів".

Бекерай на умовах франчайзингу працюють в таких містах, як Донецьк, Луганськ, Ялта, Миколаїв, Львів, два заклади в Києві. Крім того, в столиці працює ще 7 власних точок.

Багато партнерів відкрили вже по кілька точок мережі "Віденські булочки". Наприклад, франчайзі в Донецьку володіє двома закладами. Партнер з Луганська має бекерай у своєму рідному місті, Ялті, і відкриє дві точки в Ялті та Гурзуфі, про які писалося вище.

Нещодавно компанія оголосила тендер на субфраншизи - можливість екслюзивної роботи в місті - у Харкові, Дніпропетровську Сімферополі, Одесі та Запоріжжі.


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015