INVITRO: офіс за офісом

Вівторок
22.03.2011
Почавши розвиток наприкінці минулого року, компанія INVITRO відкрила в Україні вже чотири офіси, до запуску готується наступний
 

10 та 16 березня ознаменувалися для українського представництва компанії INVITRO новими відкриттями медичних офісов. Обидві точки розташовані в Дніпропетровську, таким чином там вже працює чотири офіси. Крім того, компанія запевняє, що це не останні відкриття у цьому місті. Нагадаємо, що в Дніпропетровську компанія розвиває власну мережу, також власний офіс відкриється незабаром у Дніпродзержинську. А от перший франчайзинговий вже три місяці працює у Полтаві, активно ведуться переговори з потенційними партнерами.

"Завдяки першим офісам про INVITRO вже дізналися люди, третьому та четвертому з клієнтами вже набагато легше. Це вже навіть працює так зване "сарафанне радіо": люди один одному розказують, що є такі офіси, що надають послуги лабораторної діагностики", - розповідає Лілія Котенко, менеджер по франчайзингу ТОВ "Незалежна лабораторія ІНВІТРО".

"Незалежна лабораторія ІНВІТРО" - це мережа медичних офісів, які здійснюють лабораторну діагностику. Компанія успішно працює на російському ринку з 1995 року, вже відкрито понад 200 офісів. З 2010 року "Незалежна лабораторія ІНВІТРО" почала свою діяльність і в Україні, в місті Дніпропетровську.