1С: Франчайзинг – в Україні майже 20 років

Понеділок
14.02.2011
Один із найстаріших франчайзерів в Україні пропонував франшизу ще з початку 90-х
 

"1С" – це російська компанія, що розробляє платформу програмних продуктів економічного спрямування. Саме за допомогою франчайзингу "1С" почала розвиток мережі вже після розпаду СРСР. Про те, чому ще в 1994 році франшиза цієї компанії була привабливою для українських бізнесменів, розказали нам одні з найстаріших франчайзі цієї компанії в Україні, київська організація "ЛВТ-Програми".

"Засновники вдало провели організаційну роботу. Вони створили простий продукт для бухгалтерів 1С:Бухгалтерія 5.0 на DOS і почали масово і дешево продавати. Але головне: в той час без роботи залишилась велика кількість інтелектуалів, які могли заробляти продажем і доопрацюванням програми під індивідуальні потреби. Таким чином фірма "1С" сконцентрувала у собі велику кількість молодих і кваліфікованих інтелектуалів та створила потужну партнерську систему", - пояснює вибір своєї організації заступник директора Олександр Мамчич.

Російська фірма "1С" заснована у 1991 році, спеціалізується на розробці, дистрибуції, виданні й підтримці комп’ютерних програм ділового та домашнього призначення. Найбільш відомою розробкою компанії є "1С: Підприємство".