ІНВІТРО вдруге в Дніпропетровську

Вівторок
01.02.2011
1 лютого відкрив свої двері другий у Дніпропетровську офіс Незалежної лабораторії ІНВІТРО
 

1 лютого відкрив свої двері відвідувачам другий у Дніпропетровського власний офіс незалежної лабораторії ІНВІТРО. Крім того, з 19 січня працює і перша франчайзингова точка в Україні в місті Полтава.

"Незалежна лабораторія ІНВІТРО" - це мережа медичних офісів, які здійснюють лабораторну діагностику. Компанія успішно працює на російському ринку з 1995 року. З 2010 року "Незалежна лабораторія ІНВІТРО" почала свою діяльність і в Україну, в місті Дніпропетровську.

Хоча наша компанія не так давно почала роботу в Україні, бренд ІНВІТРО вже впізнають, довіряють нашій лабораторії, з кожним днем все більше пацієнтів користується нашими послугами", - розповідає Лілія Котенко, менеджер по франчайзингу ТОВ "Незалежна лабораторія ІНВІТРО". - "У найближчих наших планах - ще кілька офісів на території Дніпропетровська, а також у Дніпрозержинську. І, звичайно ж, розвиток франчайзингової мережі. Нашою пропозицією цікавляться досить багато потенційних партнерів з різних регіонів країни, ведуться переговори щодо нових відкриттів".