Ідеї Бізнесу ФРАНЧАЙЗИНГ

П'ятниця
28.01.2011
У продаж надійшов перший номер журналу, що цікаво і доступно розповідає про можливості своєї справи та франчайзингу
 

Наприкінці січня у продаж надійшов перший номер журналу про франчайзинг в Україні "Идеи Бизнеса ФРАНЧАЙЗИНГ". Видавцем журналу є міжнародна консалтингова компанія зі спеціалізацією у франчайзингу PROFIT system. В Україні PROFIT system належить також провідний інформаційний портал тематики франчайзингу Franchising.ua.

"Видання створювалося на основі успішного восьмирічного досвіду аналогічного журналу Wlasny Biznes FRANCHISING, який наша компанія видає в Польщі", - розповідає Аркадіуш Слодковскі, Генеральний директор з видавництву компанії PROFIT system. - "Затребуваність тематики розвитку власної справи серед українських читачів дає нам впевненість у досягненні цілей, які поставлені перед журналом!" .

"Існує необхідність популяризації франчайзингу серед підприємців з усіх регіонів України та якісного розвитку ринку", - вважає директор українського офісу компанії PROFIT system Лілія Сідельник. - "Дуже багато підприємців у нашій країні просто не знають наскільки франчайзингова співпраця перспективна і цікава. Крім того, франчайзинг прямо впливає на розвиток підприємництва в Україні. На формування середнього прошарку населення - мотивованих і амбітних підприємців. На появу нових робочих місць. І як наслідок - на розвиток економіки України в цілому! Ця висока мета є місією PROFIT system. Саме вона спонукала нас до видання журналу Идеи Бизнеса ФРАНЧАЙЗИНГ".

Журнал "Ідеї Бізнесу ФРАНЧАЙЗИНГ" - ділове видання, присвячене тематиці власного бізнесу, яке висвітлює тенденції ринків, аналізує розвиток різних галузей і можливість розпочати власну справу в них.

Головне завдання журналу - показати пересічному громадянину можливість працювати на себе, широкий спектр ідей та перспективи їх втілення в життя. А також запропонувати досвідченому підприємцю нові можливості інвестування, запуску додаткового, нового бізнесу. Розповісти про такий спосіб співпраці, як франчайзинг, його перспективи й переваги.

Пріоритет віддається розгорнутим аналітичним матеріалам, в яких читач знаходить глибокий різносторонній аналіз різних сфер бізнес-діяльності, дізнається про стан ринків і основних їх гравцях, отримує інформацію про перспективи відкриття власної справи, рекомендації щодо раціонального вкладення коштів.

Журнал "Идеи Бизнеса ФРАНЧАЙЗИНГ" можна придбати в мережі супермаркетів "Ашан", "Мегамаркет", "Сільпо", магазинах відкритого доступу "Твоя Преса", а також замовити в інтернет-магазині порталу Franchising.ua інтернет-магазині порталу Franchising.ua (одиничний екземпляр або оформити передплату на рік).


популярне на форумі

Де купити ноубук

Всім привіт! Хочу купити собі ноутбук для роботи, та не можу визначитись. Підкажіть мені, який...

1 коментар
остання 08.10.2022
Как открыть кроличью ферму. Бизнес-план.

URGENT LOAN IS AVAILABLE NOW TODAY I GOT MY DESIRED LOAN AMOUNT $760K FROM A RELIABLE,TRUSTED AND REGISTERED PRIVATE LOAN COMPANY LAST...

2 коментар
остання 10.05.2022
первый бизнес

Шановний Сергій! Франшиза клінінгової компанії СуперКлін.Старт бізнесу всього 21...

5 коментар
остання 10.10.2020
Франчайзинг СуперКлин

Франшиза клінінгової компанії СуперКлін - це готовий бізнес за 21 день Формат Light та Формат...

1 коментар
остання 10.10.2020
What area unit the characteristics of a decent paragraph?

A paragraph may be a assortment of sentences that all relate to 1 main plan or topic. Effective paragraphs have four main characteristics: a subject sentence, unity, coherence,...

1 коментар
остання 10.01.2019
Як знайти бізнес-ідею для себе

Текст ні про що! Якби ціллю автора було не налити води (потрібної кількості символів), то було б...

1 коментар
остання 06.12.2018
Как открыть кроличью ферму. Бизнес-план.

Имя кредитора: г-н Пол Уильям. Lender E-mail: paul_william_loanhouse@hotmail.com Мы предлагаем частные, коммерческие...

2 коментар
остання 02.04.2018
METRO: франчайзинг в Україні

Ребята! кто-то получил разъяснения или инфу по metro

5 коментар
остання 19.01.2017