Ідеї Бізнесу ФРАНЧАЙЗИНГ

П'ятниця
28.01.2011
У продаж надійшов перший номер журналу, що цікаво і доступно розповідає про можливості своєї справи та франчайзингу
 

Наприкінці січня у продаж надійшов перший номер журналу про франчайзинг в Україні "Идеи Бизнеса ФРАНЧАЙЗИНГ". Видавцем журналу є міжнародна консалтингова компанія зі спеціалізацією у франчайзингу PROFIT system. В Україні PROFIT system належить також провідний інформаційний портал тематики франчайзингу Franchising.ua.

"Видання створювалося на основі успішного восьмирічного досвіду аналогічного журналу Wlasny Biznes FRANCHISING, який наша компанія видає в Польщі", - розповідає Аркадіуш Слодковскі, Генеральний директор з видавництву компанії PROFIT system. - "Затребуваність тематики розвитку власної справи серед українських читачів дає нам впевненість у досягненні цілей, які поставлені перед журналом!" .

"Існує необхідність популяризації франчайзингу серед підприємців з усіх регіонів України та якісного розвитку ринку", - вважає директор українського офісу компанії PROFIT system Лілія Сідельник. - "Дуже багато підприємців у нашій країні просто не знають наскільки франчайзингова співпраця перспективна і цікава. Крім того, франчайзинг прямо впливає на розвиток підприємництва в Україні. На формування середнього прошарку населення - мотивованих і амбітних підприємців. На появу нових робочих місць. І як наслідок - на розвиток економіки України в цілому! Ця висока мета є місією PROFIT system. Саме вона спонукала нас до видання журналу Идеи Бизнеса ФРАНЧАЙЗИНГ".

Журнал "Ідеї Бізнесу ФРАНЧАЙЗИНГ" - ділове видання, присвячене тематиці власного бізнесу, яке висвітлює тенденції ринків, аналізує розвиток різних галузей і можливість розпочати власну справу в них.

Головне завдання журналу - показати пересічному громадянину можливість працювати на себе, широкий спектр ідей та перспективи їх втілення в життя. А також запропонувати досвідченому підприємцю нові можливості інвестування, запуску додаткового, нового бізнесу. Розповісти про такий спосіб співпраці, як франчайзинг, його перспективи й переваги.

Пріоритет віддається розгорнутим аналітичним матеріалам, в яких читач знаходить глибокий різносторонній аналіз різних сфер бізнес-діяльності, дізнається про стан ринків і основних їх гравцях, отримує інформацію про перспективи відкриття власної справи, рекомендації щодо раціонального вкладення коштів.

Журнал "Идеи Бизнеса ФРАНЧАЙЗИНГ" можна придбати в мережі супермаркетів "Ашан", "Мегамаркет", "Сільпо", магазинах відкритого доступу "Твоя Преса", а також замовити в інтернет-магазині порталу Franchising.ua інтернет-магазині порталу Franchising.ua (одиничний екземпляр або оформити передплату на рік).


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

популярне на форумі

Де купити ноубук

Всім привіт! Хочу купити собі ноутбук для роботи, та не можу визначитись. Підкажіть мені, який...

1 коментар
остання 08.10.2022
Как открыть кроличью ферму. Бизнес-план.

URGENT LOAN IS AVAILABLE NOW TODAY I GOT MY DESIRED LOAN AMOUNT $760K FROM A RELIABLE,TRUSTED AND REGISTERED PRIVATE LOAN COMPANY LAST...

2 коментар
остання 10.05.2022
первый бизнес

Шановний Сергій! Франшиза клінінгової компанії СуперКлін.Старт бізнесу всього 21...

5 коментар
остання 10.10.2020
Франчайзинг СуперКлин

Франшиза клінінгової компанії СуперКлін - це готовий бізнес за 21 день Формат Light та Формат...

1 коментар
остання 10.10.2020
What area unit the characteristics of a decent paragraph?

A paragraph may be a assortment of sentences that all relate to 1 main plan or topic. Effective paragraphs have four main characteristics: a subject sentence, unity, coherence,...

1 коментар
остання 10.01.2019
Як знайти бізнес-ідею для себе

Текст ні про що! Якби ціллю автора було не налити води (потрібної кількості символів), то було б...

1 коментар
остання 06.12.2018
Как открыть кроличью ферму. Бизнес-план.

Имя кредитора: г-н Пол Уильям. Lender E-mail: paul_william_loanhouse@hotmail.com Мы предлагаем частные, коммерческие...

2 коментар
остання 02.04.2018
METRO: франчайзинг в Україні

Ребята! кто-то получил разъяснения или инфу по metro

5 коментар
остання 19.01.2017