Helen Doron розширюється

Середа
12.01.2011
Компанія вводить нові навчальні програми, загальноукраїнське тестування та планує нові відкриття
 

З цього року компанія Helen Doron вводить в Україні програми навчання англійської мови для дітей до 18 років. Крім того, школи "Хелен Дорон Рання Англійська" починають працювати в якості центрів тестування англійської мови спільно з компанією Pearson.

"Ми постійно йдемо вперед, розвиваємося. І зараз у нас дуже широкий спектр, як навчальних програм, так і програм для розвитку бізнесу", - розповідає національний координатор Helen Doron в Україні Віра Василівна Чуб.

На сьогодні працює вже 23 навчальних центри "Хелен Дорон Рання Англійська", які відвідують більше 3 тис. дітей. Готується до відкриття нова школа в місті Білгород-Дністровський.

"Ми плануємо в цьому році активний розвиток. Дуже хотілося б, щоб у нас з'явився ще хоча б один майстер-франчайзер. Зараз працюють три майстер-франчайзера. У них у підпорядкуванні Київ і область, Харківська та Полтавська область, а також південні регіони. Крім того, зараз ми ведемо активні переговори щодо західного регіону. Дуже хотілося б почати розвиток на сході України. Донецька, Луганська область мають величезні переспективи для роботи: сфера раннього розвитку дітей там на сьогодні розвинена достатньо мало. У принципі, в України є можливість роботи десь восьми майстер-франчайзерів", - повідомляє Віра Василівна.

Helen Doron Early English - це система освоєння іноземної мови за принципом рідного - безпереводний метод. Концепція родом з Ізраїлю, і на сьогоднішній день в 32 країнах світу працюють вже близько 540 навчальних центрів "Хелен Дорон". Вона користується успіхом вже 25 років, навчивши понад 500 тисяч дітей по всьому світу.