ERA буде скорочувати витрати компаній в Україні

П'ятниця
10.12.2010
Expense Reduction Analysts шукає партнера, який буде ексклюзивно представляти компанію в Україні
 

Expense Reduction Analysts (ERA) - найбільша у світі консалтингова компанія, що займається скороченням нестратегічних операційних витрат компаній-клієнтів. Більше, ніж зі ста різними видами витрат працюють консультанти Expense Reduction Analysts. Це - кур'єрські послуги, послуги з прибирання приміщень, поштові послуги, закупівлі канцелярських товарів, страхування, логістику, енергетику, утилізації відходів тощо. Expense Reduction Analysts співпрацює вже з більш, ніж 900 партнерами у 40 країнах світу. Зараз компанія шукає партнера, який буде ексклюзивно представляти Expense Reduction Analysts на території України на умовах мастер-франчайзингу.

"Дослідження Expense Reduction Analysts показали, що 90% компаній у всьому світі мають непотрібні нестратегічні витрати, які складають зазвичай 10-20%. Ми знаємо як ці витрати можна скорочувати, і готові поділитися своїми знаннями та досвідом з партнером з України", - розказує Фред Марфліт, Генеральний директор Expense Reduction Analysts.

Мастер-франчайзі Expense Reduction Analysts в нашій країні матиме можливість не тільки надавати послуги клієнтам, але також є власником ексклюзивних прав на залучення окремих франчайзі в країні і заробляти відсотки від їх доходів. Договір про співпрацю з Expense Reduction Analysts укладається на термін мінімум 10 років, з можливістю продовження на 30 років або довше.

Компанія заснована у 1992 році у Великобританії. Сьогодні клієнтами Expense Reduction Analysts у всьому світі є великі та середні компанії, серед яких: IKEA, Unilever, Volkswagen, Hewlett Packard, Siemens, Pfizer, adidas, TNT, SAP, Dell, навіть такі консалтингові фірми, як Deloitte та Ernst & Young.

Концепція успішно зарекомедувала себе в багатьох європейських країнах. Півтора року тому Expense Reduction Analysts за допомогою мастер-франчайзингу вийшла на ринок сусідньої Польщі і за рік часу залучила 10 франчайзі.