ІНВІТРО вже в Україні

П'ятниця
03.12.2010
Цього тижня відкрилася лабораторія та перший медичний офіс ІНВІТРО в нашій країні
 

1 грудня у Дніпропетровську відкрили свої двері лабораторія та перший власний медичний офіс ІНВІТРО. Незалежна лабораторія ІНВІТРО - це мережа медичних офісів, які здійснюють лабораторну діагностику. Російська компанія ІНВІТРО працює на ринку з 1995 року, франчайзингова мережа розвивається з 2005 року і налічує вже понад 200 медичних офісів на території РФ. Тепер компанія почала роботу і на українському ринку.

"Наша лабораторія – незалежна", – розказує Лілія Котенко, менеджер з франчайзингу ТОВ "Незалежна лабораторія ІНВІТРО". – "А чого люди завжди прагнуть? – Щоб їм поставили правильний діагноз. У нас широкий спектр послуг: одні з них дуже актуальні у холодні місяці, коли люди масово хворіють, інші – протягом цілого року".

Українське представництво планує за допомогою франчайзинга відкрити медичний офіс ІНВІТРО у кожному обласному місті країни, у великих містах може працювати навіть декілька точок. Зараз вже готується до запуску перший франчайзинговий медичний офіс ІНВІТРО у Полтаві. Його відкриття відбудеться у середині грудня.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію