30 Ломбардів КОМОД за півтора року

П'ятниця
26.11.2010
Франчайзингова мережа ломбардів КОМОД вже налічує 30 відділень
 

Кількість франчайзингових ломбардів "КОМОД" на сьогоднішній день досягла 30 відділень. Ломбарди працюють в таких містах, як Одеса, Херсон, Львів, Донецьк, Хмельницький, Болград, Тарутине, Татарбунари, Білгород-Дністровський, Рівне, Сєвєродонецьк, Полонне, Київ, Тарасівка, Баранівка, Вишгород, Летичів, Полтава, Сімферополь, Чернівці, Черкаси, Івано-Франківськ, Гадяч, Миколаїв, Тернопіль. По франчайзингу мережа розвивається вже півтора року. У планах компанії - подальше активне розширення на умовах співпраці з незалежними підприємцями.

Як стверджують фахівці, відкрити самостійно "з нуля" ломбард зараз досить складно. "Бажаючих зайнятися ломбардним бізнесом - сила-силенна", - впевнена Валентина Чаплигіна, заступник директора Фінансової Компанії Групи ломбардів "КОМОД". - "Ліцензії на цей бізнес не тільки дорого коштують, але їх ще і не так просто сьогодні отримати. Для того, щоб розпочати діяльність ломбарду самостійно, необхідно зареєструвати Повне Товариство. Його статутний фонд повинен становити 300.000 грн, плюс витрати на ліцензії і реєстрацію. Необхідно зібрати неймовірно багато документів, які повинні бути заповнені правильно аж до символу! І розглядаються вони від 1-го до 6 місяців, а в зв'язку з тим, що законодавство та вимоги для відкриття ПТ Ломбарда мають властивості дуже швидко змінюватися, то реєстрація може тривати і до року. Крім того, є інформація про те, що незабаром уряд буде збільшувати розмір статутного фонду для ПТ Ломбарда, і складати він тоді буде 2.000.000 грн. Тому для підприємця дуже зручно співпрацювати з уже існуючим ломбардом. Відкрити свою відділення як філія від мережі ломбардів сьогодні не проблема і не завдання. А ще це - мінімум витрат грошей, часу і нервів підприємця. Ми беремо на себе всю бухгалтерію, надаємо юридичну підтримку та допомагаємо з реалізацією золота на весь час співпраці.

Такий вид діяльності, як ломбард - це сьогодні дуже вигідне вкладення: якщо подивитися на відділення ломбарду, якому вже років 6-10, його оборот за місяць становить 400.000 - 600.000 грн, при цьому підприємець заробляє близько 130.000 - 200.000 грн щомісяця".

Як повідомила Валентина, деякі партнери Ломбарда "Комод" мають вже по кілька точок, один з них володіє п'ятьма ломбардами, багато хто мають намір надалі відкривати ще відділення.


популярне на форумі

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план

Доброго дня!Чудово,що маєте бажання створити власну справу.В клінінговій індустрії питання...

2 коментар
остання 10.10.2020
Открытие СТО. Бизнес-план

Кредитор? Вам потрібна термінова позика чи бізнес-позика? Ти будешвідмовлено в отриманні позики...

3 коментар
остання 20.11.2017
Открытие СТО. Бизнес-план

Раскрутка, PR, брендинг, узнаваемость ТМ - дело маркетологов, а мастер должен заниматься своим...

3 коментар
остання 10.03.2017
BVS-Rabota: працевлаштування по франчайзингу

Вимоги до приміщення для філіала

1 коментар
остання 25.11.2016
LEGO по-франчайзингу

Я хочу получать комментарии по этой теме на e-mail

1 коментар
остання 16.08.2016
Открытие СТО. Бизнес-план

На рахунок зарплата майстру 30% від заказу. Це дуже мало як для майстра. Якщо дійсно хороший...

3 коментар
остання 15.07.2016
Работа за границей - возможность выжить?

Мне интересно, насколько реально перевестись в зарубежное отделение компании, если есть...

2 коментар
остання 21.05.2016
Ринок бутильованої води зростає

Лично я стараюсь употребить дневную норму воды. Чаще всего покупаю уже розлтую в бутыли воду, но...

2 коментар
остання 21.05.2016