Pizza Celentano

інфомація про франчайзера

опис франшизи

Зустрічайте нову гастрономічну концепцію формату «Pizza Celentano Ristorante» - піца та вино!

В даному форматі змінено основний продукт – піцу. В нас її готують професійні піц-майстри, які використовують виключно італійські продукти та рецептуру і фрістайл. Приготування піци в наших закладах – щоу, яке приваблює споживачів.

В новому форматі ми відмовились від самообслуговування. В наших ресторанах працюють офіціанти – молоді, активні та дружелюбні люди, які дають можливість гостю отримати максимум задоволення від відвідання нашого ресторану.

Наш інтер’єр дуже нестандартний - еклектичне поєднання стилів, море іронії, яскравих кольорів та емоцій. 

точок власних

6

точок франчайзингових

176

фото точки
null
інформація для франчайзі

підтримка для франчайзі

  • Надання кваліфікованої допомоги у дослідженні та оцінці торгової зони
  • Розрахунок інвестиційної моделі
  • Оцінка ефективності бізнесу
  • Надання консультаційної підтримки при підписання договору оренди
  • Технологічне проектування
  • Здійснення архітектурно-будівельного та авторського нагляду
  • Організація бізнес-процесів закладу
  • Надання посібників з організації операційної діяльності, стандартів організації бізнес-процесів
  • Організація системи управлінського обліку, консультаційна підтримка з організації бухгалтерського обліку
  • Організація системи підбору кадрів, надання моделі мотиваційної програми і методики атестаційної оцінки персоналу
  • Навчання адміністративного і лінійного персоналу, персоналу кухні
  • Передача технологій приготування фірмових страв (технологічні карти, виробничі карти, опис технологічних процесів)
  • Надання підтримки при відкритті закладу
  • Маркетинговий супровід
  • Розробка нових асортиментних програм та сезонних і тематичних меню
  • Підтримка на всіх етапах бізнесу.

передбачувана сума інвестицій

Первинний внесок - 5000 – 10 000 €

Необхідний початковий капітал - від 170 000 €

Роялті - 1,5 % від обороту

Рекламні відрахування - немає

Термін окупності інвестицій - 24-36 місяців


основні вимоги

Необхідна кількість персоналу: Від 30 чоловік / від 16 для фуд корту

Вимоги до приміщення:

  • площа приміщення від 200 м2; для фуд корту – від 70 м2.
  • приватна власність або оренда (5 років і більше);
  • розміщення будівлі в першій лінії будинків;
  • можливість установки літнього майданчика на теплий сезон;
  • наявність паркінгу полегшує відвідування для гостей на машинах;
  • великий автомобільний потік;
  • розвиненість транспортної систенми;
  • близькість станцій метро;
  • наявність широких вулиць;
  • приміщення розташоване на розі будинку;широкі вітрини.

Вимоги до міста: Місто, з населенням не менше 100 тис. чол. або місто курортного призначення.

Портрет ідеального франчайзі:

  • Готові працювати за схемою франчайзингового бізнесу, виконуючи договірні зобов’язання
  • Платоспроможний інвестор
  • Готові будувати бізнес на основі взаємоповаги та довіри
  • Поділяєте корпоративні цінності
  • Хочете постійно розвиватись і вчитись
  • Володієте навиками ефективної комунікації
  • Ніколи не жертвуєте якістю заради додаткового доходу
  • Ведете активний спосіб життя, відкриті та дружелюбні, рішучі та кмітливі.

 


контакт франчайзера

ТОВ Системи Швидкого Харчування

Вул. Антоновича, 132, Україна, м. Львів 79057

+38-067-7004246

r.tokarska@ffs-company.com

www.egoisty.com

контактна особа для кандидатів

Роксолана Токарська

форма зворотнього зв'язку

Анкета надсилається безпосередньо франчайзеру.

повідомлення
ім'я, прізвище *
місто *
телефон *
E-mail *

читати статті

найчайтіше читане

Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.