форум про статтю: ПриватБанк пішов у франчайзинг 2.0 246

Михайлович 05.01.2009 *.79.190.255.57

Ідея звичайно інноваційна, тільки наш зірковий Приватбанк не дуже то хоче платити бонуси (вже не кажу про те що вони мізерні) за продаж через віджет. Двоє моїх знайомих подали заявку на кредитну картку через мій віджет, і вже місяць як її мають на руках. Звичайно своїх 24 гривні я ще не побачив, незважаючи на всі обіцянки служби підтримки.

soft_k 05.01.2009 *.77.123.64.205

Идея хрошая. Реализация - спорная. Очевидные недостатки:

1. очень низкие комиссионных (http://partner.privatbank.ua/fees.html)

2. во многих случаях (смотри линк с ценами) указано (зачисляется на счет в LiqPay после подписания клиентом договора). И здесь уважаемый Михалович и загвоздка. Карточки получили Ваши знакомые, и Вы знаете, что эти люди подавали заявку через ваш виджет и можете требовать награду за них. А что если через Ваш виджет придет клиент с которым вы не общаетесь? Ответ - все пройдет мимо Вас, ведь как вы докажете, что договор с этим клиентом был подписан после принятия заявки приватбанком?

3. Неотраженная служба поддержки

4. Виджет долго грузится

5. Нет разделения по продуктам (если у меня специализированный сайт по продаже техники. Я могу приводить клиентов на кредит. Зачем мне депозиты, карточки, договора? Нужна одна большая кнопка “получить кредит”, которую я прикреплю возле каждого товара)

інше на форумі

Редакція не несе відповідальності за зміст повідомлень, надісланих користувачами форуму. Повідомлення рекламного характеру, а також ті, що суперечать етичним принципам чи можуть зашкодити репутації та доброму імені, будуть видалені, а автори таких повідомлень беззастережно заблоковані.

IP адреса комп'ютера учасника форуму, що надсилає повідомлення, відображається для усіх відвідувачів.

Редакція порталу залишає за собою право використовувати у статтях порталу franchising.ua частину чи цілий зміст повідомлень, що публікуються на форумі учасниками.

Наш контакт: info@franchising.ua.