форум про статтю: TEZ TOUR планує 104 246

kravec_k@inbox.ru 13.07.2012 *.176-8-150-13-dpdz.broadband.kyivstar.net

А в городе Днепродзержинск планирует ли TEZ TOUR открыть франчайзинговое агенство, если да, то открывать его надо на левом берегу, хоть на правом и центр города, но на левом нет ни одного серьёзного турагенства, это при том, что живёт на левом больше половины города более 100000 человек, задумайтесь господа.

LeonovSergey 14.02.2013 *.118.128.87.109.triolan.net

1

Есть ли в планах компании открытие ешё одного или нескольких турагенств в харькове??

28.12.2011

TEZ TOUR планує 104

TEZ TOUR - це туроператор, який працює на українському ринку туристичних послуг з 1994 року. В 2010 році компанія вирішила розвивати роздрібну мережу. Перша турагенція TEZ TOUR відкрилася у вересні в ТРЦ "Дрім Таун" міста Києва. За кілька місяців компанія розробила і франчайзингову пропозицію. "Роздріб став останнім етапом ланцюжка повного циклу туристичного процесу від компанії TEZ TOUR, - розповів порталу Franchising.ua комерційний директор компанії TEZ TOUR UKRAINE Аркадій Маслов. - У нас є офіси у більш ніж 20 країнах світу, які відправляють та приймають туристів, свої готелі та авіакомпанії. Планувалося, що власна роздрібна мережа дозволить поширити високу якість організації турів та прийому туристів і на продаж турів для кожного покупця". Сьогодні в мережі функціонує вже 13 агенцій, котрі знаходяться в Києві, Дніпропетровську, Харкові, Львові, Севастополі та Запоріжжі. 9 з них працюють на умовах франчайзингу. Компанія планує відкрити в Україні 104 агенції. Вони розташовуватимуться у містах з населенням від 250 тисяч жителів. При цьому враховуватимуться такі фактори, як наявність в місті ТРЦ, кількість місць з високим трафіком населення, історія продажів туроператора TEZ TOUR в цьому місті та інші.

інше на форумі

Редакція не несе відповідальності за зміст повідомлень, надісланих користувачами форуму. Повідомлення рекламного характеру, а також ті, що суперечать етичним принципам чи можуть зашкодити репутації та доброму імені, будуть видалені, а автори таких повідомлень беззастережно заблоковані.

IP адреса комп'ютера учасника форуму, що надсилає повідомлення, відображається для усіх відвідувачів.

Редакція порталу залишає за собою право використовувати у статтях порталу franchising.ua частину чи цілий зміст повідомлень, що публікуються на форумі учасниками.

Наш контакт: info@franchising.ua.