форум про статтю: Альтернатива банкам 246

Роман 21.04.2012 *.101.217.86.109.triolan.net

Великою проблемою є те що вони зявляються як гриби і так же й пропадають, тому довіряти потрібно більше тим які існують досить довгий час!
13.04.2012

Альтернатива банкам

Послуги кредитних спілок найбільш затребувані в невеликих населених пунктах. Які кредити користуються тут найбільшою популярністю? Як правило, кошти, видані кредитною спілкою сільській місцевості, йдуть на споживче кредитування (купівля побутової техніки), кредитування приватних землевласників і фермерів. Велика частка також припадає на соціальні кредити: на навчання, весілля, лікування, похорон і т.д. Цікаво, що в невеликих містах кредитні спілки видають набагато більше позик, ніж навіть комерційні установи. Так, за результатами одного з наших досліджень, один кредитний союз в Кам'янці-Подільському в 2011 році видав більше кредитів, ніж 30 банківських установ цього міста разом узятих.

інше на форумі

Редакція не несе відповідальності за зміст повідомлень, надісланих користувачами форуму. Повідомлення рекламного характеру, а також ті, що суперечать етичним принципам чи можуть зашкодити репутації та доброму імені, будуть видалені, а автори таких повідомлень беззастережно заблоковані.

IP адреса комп'ютера учасника форуму, що надсилає повідомлення, відображається для усіх відвідувачів.

Редакція порталу залишає за собою право використовувати у статтях порталу franchising.ua частину чи цілий зміст повідомлень, що публікуються на форумі учасниками.

Наш контакт: info@franchising.ua.