форум про статтю: Fix Pro Trading залучила перших франчайзі 246

Андрей 15.03.2012 *.217-90-134-95.pool.ukrtel.net

сообщите координаты на andrey-sumy@bk.ru интересует открыть торговую точку під ТМ Fix Pro Traiding
16.02.2012

Fix Pro Trading залучила перших франчайзі

Компанія, яка займається розвитком франчайзингових мереж під торговельними марками ANTI LIE та Mobi-Shop, вивела на ринок ще одну концепцію: точки з продажу автомобільної хімії під ТМ Fix Pro Trading. Проект стартував 20 січня 2012 року. На сьогодні мережа об'єднує три франчайзингові точки: в Кривому Розі, Львові та Новій Каховці. "Ідея розвитку нової концепції виникла несподівано, - розповів порталу Franchising.ua власник концепції Fix Pro Trading Павло Щукін. - Ми помітили, що такий продукт, як олівці для усунення дрібних подряпин на автомобілі ТМ Fix It Pro, користується популярністю на вітчизняному ринку, проте споживач досить часто стикається з підробленим товаром. Перші точки з продажу відкрили наші партнери з інших проектів. На початку весни ми очікуємо поповнення мережі. Зараз ведуться підготовчі роботи для відкриття нових франчайзингових магазинів".

інше на форумі

Редакція не несе відповідальності за зміст повідомлень, надісланих користувачами форуму. Повідомлення рекламного характеру, а також ті, що суперечать етичним принципам чи можуть зашкодити репутації та доброму імені, будуть видалені, а автори таких повідомлень беззастережно заблоковані.

IP адреса комп'ютера учасника форуму, що надсилає повідомлення, відображається для усіх відвідувачів.

Редакція порталу залишає за собою право використовувати у статтях порталу franchising.ua частину чи цілий зміст повідомлень, що публікуються на форумі учасниками.

Наш контакт: info@franchising.ua.