Рекомендація веб-сторінки: KFC ищет партнера в Украине
форум до статті: KFC шукає партнера в Україні
KFC шукає партнера в Україні
13.02.2012Михаил*.pool.ukrtel.net |
Это очень серьезное заявление,хочу сказать что нет ничего невозможного,главное иметь желание!!!,и деньги. С удовольствием поучаствовал в этом проекте!мой адрес ALL4misha@inbox.ru |
17.02.2012Имя (никнейм)*.pool.ukrtel.net |
Та давайте забабахаем KFC в Запорожье!Реально,места...где хочешь,там и строишь:)И континген жадных обжор всяких преобладает в населении (если пенсию не считать) + это будет новинка для всех!Ну короче надо что-то делать....:)Я в деле! |
17.02.2012Kentuky Man*.pool.ukrtel.net |
Та давайте забабахаем KFC в Запорожье!Реально,места...где хочешь,там и строишь:)И континген жадных обжор всяких преобладает в населении (если пенсию не считать) + это будет новинка для всех!Ну короче надо что-то делать....:)Я в деле! |
17.02.2012Ім\'я (нікнейм)*.206.219.147 |
kak mojna stat partnura v kfc...??!!! vi mojeti mne davat\' vasha emeli..?!!! |
02.05.2012ирина*.homelan.lg.ua |
меня тоже заинтереовала Ваша идея. как можно поговорить более детально? |
ПРОФІТ систем не несе відповідальності за зміст повідомлень, надісланих користувачами форуму. Повідомлення рекламного характеру, а також ті, що суперечать етичним принципам чи можуть зашкодити репутації та доброму імені, будуть видалені, а автори таких повідомлень беззастережно заблоковані.
IP адреса комп'ютера учасника форуму, що надсилає повідомлення, відображається для усіх відвідувачів.
Редакція порталу залишає за собою право використовувати у статтях порталу franchising.ua частину чи цілий зміст повідомлень, що публікуються на форумі учасниками.
Наш контакт: info@franchising.ua.