форум про статтю: Best Burger: перші партнери на заході 246

кошечка 25.01.2012 *.88.155.132.136

Я дуже рада за Віталіка,що він не стоїть на місці,а постійно рухаєтся вперед.Він-молодець,так тримати!Надає наснагу і мені розвиватись та прагнути більшого!

\"Софт Маркет\" 25.01.2012 *.mssrv.s-m.com.ua

Читали в прессе, что начинал с передвижных магазинов-прицепов по продаже пирожков. Молодец! Вот это действительно развитие. Хотим предложить ему сотрудничество в плане автоматизации заведений.Предлагает комплексное решение, объединяющее многофункциональный фронт-офис и систему учета. Программный комплекс предоставляет возможность автоматизации предприятий различного формата и направления, начиная от одиночного ресторана и заканчивая крупными, территориально-распределенными сетями. Комплекс интегрирован со всеми видами специализированного торгового оборудования предприятия. Предлагаемое решение позволяет полностью автоматизировать работу предприятия: * обслуживание клиентов * учет товародвижения * формирование отчетности * и другие аспекты деятельности предприятия. В рамках проекта для сети заведений мы предлагаем реализовать централизацию управления, что дает возможность руководству получать информацию о работе каждого заведения в целом. Вы получаете возможность вести весь учет по всем предприятиям в одной учетной системе, что позволит упростить управление заведениями и сделать его более эффективным.
17.01.2012

Best Burger: перші партнери на заході

ТМ Best Burger, яка вийшла на вітчизняний ринок з допомогою мастер-франчайзингу, має американське походження. Український підприємець став першим мастер-франчайзі компанії, в США ця мережа фаст-фудів називається Best o Burger. "Ідея відкрити заклад схожого плану з'явилася в моєї сестри, коли вона в 2006 році працювала в Сполучених Штатах за програмою Work and Travel, - розповів порталу Franchising.ua директор компанії "Бест Бургер" в Україні Віталій Гоголь. - Коли вона повернулася, ми розпочали переговори з франчайзером". В травні 2011 року український мастер-франчайзі відкрив власний заклад в Івано-Франківську. 14 лютого в цьому місті з'явиться ще один Best Burger, але вже не власний, а франчайзинговий. На черзі відкриття власного ресторану в місті Калуші, що в Івано-Франківській області, та в Стрию, що на території Львівщини. "Розвиток мережі ми розпочинаємо з західного регіону, щоб добре відпрацювати модель та умови співпраці, головні моменти постачання продукції, що є дуже важливим в цьому бізнесі, а вже потім вийдемо на національний рівень, - розповідає Віталій Гоголь. - Проте це зовсім не означає, що ми відкидатимемо пропозиції з інших регіонів. Так, приміром, нещодавно нас запропонували орендувати дуже хороше приміщення в одному з нових столичних ТЦ. Тепер перед нами стоїть питання: використати його під власний заклад, чи знайти в Києві партнера".

інше на форумі

Редакція не несе відповідальності за зміст повідомлень, надісланих користувачами форуму. Повідомлення рекламного характеру, а також ті, що суперечать етичним принципам чи можуть зашкодити репутації та доброму імені, будуть видалені, а автори таких повідомлень беззастережно заблоковані.

IP адреса комп'ютера учасника форуму, що надсилає повідомлення, відображається для усіх відвідувачів.

Редакція порталу залишає за собою право використовувати у статтях порталу franchising.ua частину чи цілий зміст повідомлень, що публікуються на форумі учасниками.

Наш контакт: info@franchising.ua.