форум про статтю: Enjoy залишив своїх франчайзі "з носом" 246

Oleg 15.09.2011 *.bs.ichistory.org

Жесть!!!

Читатель 15.09.2011 *.UNUSED.liga.net

беспрецедентный случай для бизнеса такого формата.
странно, что торговые точки продолжают пользоваться брендом компании, зная, что на ней висит куча долгов...
14.09.2011

Enjoy залишив своїх франчайзі "з носом"

Один із найбільших гравців ринку стріт-фуду в Україні, компанія-франчазер "Енджой", яка об'єднувала близько 100 франчайзингових точок, припинила своє існування. Кілька точок, які працюють під логотипом "Енджой", вже не продають продукцію компанії, а просто користуються її брендом. Всіх працівників "Енджой" було звільнено протягом одного дня. "В компанії я не працюю з червня, з цього ж часу не існує й самої компанії, - розповів порталу Franchising.ua Андрій Сахно, екс-представник компанії в Донецькій, Луганській та Дніпропетровській області. - Що трапилося - для мене це загадка. Просто в один прекрасний момент нам сказали, що ми всі звільнені. Дізнатися причину припинення діяльності компанії я не зміг, оскільки номер головного офісу та корпоративні номери, з допомогою яких ми, працівники компанії, спілкувалися з керівництвом та між собою, одразу були заблоковані".

інше на форумі

Редакція не несе відповідальності за зміст повідомлень, надісланих користувачами форуму. Повідомлення рекламного характеру, а також ті, що суперечать етичним принципам чи можуть зашкодити репутації та доброму імені, будуть видалені, а автори таких повідомлень беззастережно заблоковані.

IP адреса комп'ютера учасника форуму, що надсилає повідомлення, відображається для усіх відвідувачів.

Редакція порталу залишає за собою право використовувати у статтях порталу franchising.ua частину чи цілий зміст повідомлень, що публікуються на форумі учасниками.

Наш контакт: info@franchising.ua.