форум: Действующая точка Корн-хауз в Чернигове-продам 246

aleksei2000 12.06.2011 *.178.213.189.218

Продам действующую точку Корн-хауз в г.Чернигове. Точка находится в предкассовой зоне маг.Сельпо — на сегодняшний день самого посещаемого продуктвого магазина в городе. Кроме стандартного оборудования предлагаемого франчайзером в стоимость входит: морозильная установка большего объема (200 кг кукурузы), минихолодильник для соусов, остатки сырья, соусов, итд. Есть 2 обученных продавца с опытом работы, аренда заплачена на 2 мес. вперед. Цена 4250 уе.

Причина продажи — переезд в другой город.

Валера 23.06.2011 *.host-54.UkrAutoZap.kiev.ua

Ой, что-то не верится, что причина продажи – переезд в другой город. Вполне спокойно можно себе жить в одном городе и владеть точкою в другом. Такой бизнес точно не требует вашего присутствия…
А может Вас что-то не устраивает? Доходы, например, а?

Логіка 27.06.2011 *.superior-stoner.volia.net

Та сто процентів справа в доходах. А толку, що магазин самий відвідуваний в місті і прикасова зона, якщо: а) в торговий зал тебе з кукурудзою не впустять. б) виходиш ти вже з повними пакетами в руках, і тащиш їх додому або сідаєш в машину і тобі зовсім не до кукурудзи.

інше на форумі

Редакція не несе відповідальності за зміст повідомлень, надісланих користувачами форуму. Повідомлення рекламного характеру, а також ті, що суперечать етичним принципам чи можуть зашкодити репутації та доброму імені, будуть видалені, а автори таких повідомлень беззастережно заблоковані.

IP адреса комп'ютера учасника форуму, що надсилає повідомлення, відображається для усіх відвідувачів.

Редакція порталу залишає за собою право використовувати у статтях порталу franchising.ua частину чи цілий зміст повідомлень, що публікуються на форумі учасниками.

Наш контакт: info@franchising.ua.